Content voor Ingelogde Gebruikers
Wijnproeverijen

Wijnproeverijen

De beste manier om echt kennis te maken met een streek, druivenras of wijnmaker is door het proeven van de wijnen. We passen het niveau van de proeverij altijd aan in overleg met de proevers. De kosten van een proeverij bedraagt € 25,00 per persoon met een minimum van 5 personen. U proeft dan 6-8 wijnen. Wij zorgen uiteraard voor de wijn, presentatie en crackers. De kosten voor een assortiment aan hapjes bedragen € 10,00 per persoon. Een proeverij is leerzaam maar vooral leuk!

Enkele thema’s:

Giro d’ Italia

Een globale kennismaking met het land en de wijnen. Verschillen tussen zuid en noord, belangrijkste druivenrassen en streken komen ruimschoots aan bod.

Toscane

Chianti Classico, Brunello di Montalcino en Vino Nobile di Montepulciano. Toscane is het thuis van de Sangiovese druif. Wat zijn de verschillen? Hoe lang kunnen de wijnen bewaard worden? Kortom een leuke reis door één van de mooiste streken van Europa.

Piemonte

Barolo, Barbaresco, Barbera. Wat is wat en hoe hou je ze uit elkaar. Piemonte is de steek van de Nebbiolo druif, maar ook Barbera voelt zich er thuis. Maak kennis met de ‘Bourgogne’ van Italië

Super Tuscans – toeslag € 25,00 p.p.

Wat is een Super Tuscan? Hoe is het ontstaan? Waarom zijn de prijzen hoger? Kom het te weten tijdens deze inspirerende proeverij.

Voor meer informatie bel ons (071 5790902)  of mail naar info@brand-wijn.com.

 

 

 

 

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven