Ga naar hoofdinhoud
071 - 579 09 02 info@brand-wijn.com mijn account

Quiete Pecorino non filtrato 2021 – Tenuta de Angelis

10.80

  • Vanaf 12 flessen € 9,90 per fles
Gratis verzending vanaf € 50,00
Voor 16.00 besteld, de volgende dag (di t/m za) in huis
Kies de door u gewenste bezorgdatum
12e fles gratis (netto aanbiedingen uitgezonderd)
Kwaliteit staat altijd voorop

Beschrijving

Tenuta de De Angelis

Tenuta de Angelis – heerlijke Italiaanse Pecorino uit de Marken. Tenuta De Angelis in het zuiden van de Marche, tegen Abruzzo aan, is een echt Italiaans familiebedrijf dat wordt bestierd door de stugge maar zeer sympathieke ingenieur Quinto Fausti en diens enthousiaste en gepassioneerde zoon Alleghieri. Vroeger handelde De Angelis voornamelijk in wijnen op tank, die werden (en worden) geleverd aan handelaars in en buiten de Marche. Tegenwoordig wordt echter een steeds groter volume op fles verkocht. De Fausti’s bezitten zo’n 50 hectare eigen wijngaarden; 5 rondom het domein zelf en 45 in Offida (dat sinds 2011 de DOCG-status geniet). De wijngaarden in Offida zijn prachtig gelegen in een soort kom of arena. Dankzij deze perfecte ligging kunnen de druiven altijd mooi rijp worden. Niet voor niets hebben de betaalbare wijnen van De Angelis nationaal en internationaal een toenemend succes.

De rode wijnen van De Angelis, allen op basis van Sangiovese en Montepulciano, zijn Rosso Piceno, Rosso Piceno Superiore (al jaren de huiswijnen van Brand) en de kanjer Oro. Voor wit zijn er de frisse Passerina en de stevige Pecorino. Al deze wijnen bieden een uitstekende kwaliteit voor een scherpe prijs.

Pecorino Offida Biologico non Filtrato Quiete is een hele mond vol.. Niet gefilterd dus de smaak is dieper, breder en zeker spannender dan de gefilterde Pecorino.  Ik verzeker u dat de fles leeg is voordat u er erg in hebt.

Bekijk hier de website van Tenuta de Angelis

Bekijk hier alle wijnen van Tenuta de Angelis

Extra informatie

Drinkadvies

1 tot 4 jaar na de oogst

Druiven

100 % Pecorino

Formaat

0.75L

Herkomst

Italië

Jaargang

2021

Kleur

Wit

Regio

Marche

Scroll naar boven