Content voor Ingelogde Gebruikers

Proefpakket verleidelijke Verdicchio

73.50

Categorie:

Beschrijving

Dit pakket bevat 2 flessen van elk van de volgende wijnen:

 

  • Verdicchio dei Castelli di Jesi ‘Sté’ 2019: een nieuwe wijn. De wijnen van Santa Barbara groeien, worden ieder jaar beter. Het is vooral de combinatie van frisheid, balans en rijpheid die nimmer vervelend drinkplezier biedt. Sté staat voor Stefano; de wijn,fris, sappig en levendig, heeft een heel mooie balans. Normaal gesproken proeven wij alle wijnen vóór in april op de grote internationale beurs Vinitalyin Verona. Nu die beurs niet doorgaat hebben wij de wijn ongeproefd  naar Nederland laten komen. Gisteravond heb ik (JK) een glas gedronken en wilde er meteen nog één.
  • Verdicchio dei Castelli di Jesi ‘Pignocco’ 2019/2018:een trapje hoger en complexer. We hebben nog een restje van het jaartal 2018; dat jaar rijping is de wijn zeer ten goede gekomen. 2019 is nu frisser zoals te verwachten. U kunt kiezen uit deze twee jaartallen (zolang de voorraad strekt).
  • Verdicchio dei Castelli di Jesi ‘Le Vaglie’ 2019, de vergrotende trap van Pignocco, is een wijn met bijzonder veel diepgang in zijn klasse; de florale neus en het rijpe fruit komen dit jaar extra naar voren. Een perfecte wijn, gastronomisch zeer inzetbaar en een feest om te drinken.

Van € 73,50 voor € 66,10

Extra informatie

Jaargang

Proefpakket

Druiven

Proefpakket

Kleur

Rood en wit

Regio

Sicilië

Drinkadvies

2-5 jaar na de oogst

Formaat

0,75

Herkomst

Italië

Scroll naar boven